Hoe en wat

Je voelt de warmte op je huid stralen net zoals dat door de zon gebeurt.

Tijden veranderen. Het milieu en het eindigen van fossiele brandstoffen maken dat er veel moet veranderen. Dus ook onze huidige manier van verwarmen. Onze overheid en gemeenten sporen ons aan energiezuinige maatregelen te nemen en straks volledig van het gas af te gaan. Er worden hiervoor diverse alternatieven aangeboden. De manier van verwarmen van Gloeiend goed is misschien niet het eerste systeem waar je aan denkt, maar wel een heel interessant alternatief om je huidige manier van verwarmen toekomst bestendig te maken.

ONDERHOUDSVRIJ

STIL

COMFORTABEL

GEZOND LEEFKLIMAAT

PRAKTISCH

GEBRUIKSVRIENDELIJK

BETROUWBAAR

INNOVATIEF

Wat is het en hoe werkt het?

Een groot verschil is dat bij convectieverwarming de lucht beweegt en bij onze manier van verwarmen de lucht stil blijft staan. Hierdoor kan het bij lagere temperaturen al als comfortabel worden ervaren. Het comfort ervaar je niet pas als de lucht is opgewarmd zoals bij lucht verwarming (bijv. convectie radiatoren en vloerverwarming), maar als jij als persoon wordt opgewarmd door het paneel.

Ons systeem bestaat uit verwarmingspanelen (infraroodpanelen) die je ruimte via een accumulerende werking verwarmen. Fysieke materialen, wanden, vloeren, meubels, personen e.d. worden op zeer aangename temperaturen verwarmd. Tijdens en na het opwarmen van deze fysieke materialen wordt de warmte weer vrijgegeven aan de lucht waardoor uw ruimte aangenaam verwarmd wordt.

Het hele jaar door het zomergevoel.

Een situatie en ook comfortniveau is voor iedereen anders. Om het goed te laten functioneren kun je niet zomaar een paar panelen ophangen. Wij voorzien je graag van een passend advies. Alleen op deze manier kunnen wij je laten genieten van de verwarming van Gloeiend goed.

Meer weten over infraroodverwarming? Klik dan hier