Voor elke ruimte een passende oplossing

Haal overal de warmte van de zon in huis met infraroodpanelen. Of het nu in de woonkamer is, de keuken, de badkamer, de slaapkamer, de speelkamer, de studeerkamer, het kantoor, de schuur of de aanbouw. Je krijgt direct warmte waar jij het nodig hebt. We helpen je graag om een keuze te maken in het formaat, kleur glas, kleur frame en vermogen, zodat jij er straks lekker warm bij zit. Als je het handig vindt, komen we ook de panelen bij je thuis ophangen. Dan heb je daar verder geen omkijken naar.

Op alle infrarood panelen geven wij 10 jaar garantie. De keuze in soort paneel, vermogen, formaat etc. is van invloed op de prijs. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we welke panelen het beste bij je situatie passen en kunnen we ook de prijs hierbij uitrekenen.

We bieden drie verschillende panelen aan, om ze goed uit elkaar te kunnen houden hebben onze meneertjes een naam gekregen. We stellen ze graag aan u voor; meneer Gewoon Goed, meneer Goed is Goed en meneer Enorm Goed. Iedere heer heeft zijn eigen eigenschappen, waardoor ze allemaal ideaal zijn voor een andere plek in huis.

Dit geldt voor alle panelen:
Stralingshoek 160°
Montage Wand / Plafond
Elektrische aansluiting 220-230 V
Beschermingsklasse 54 IP
Aansluiting Snoer, geaard
Kabellengte 200 cm
Afwerking voorkant Glas met emaille coating
Afwerking zijkant Aluminium lijst
Afwerking achterkant Aluminium plaat
Bevestiging
Beugels, M6 bout, ring

Optioneel: Alle meneren zijn tegen meerprijs verkrijgbaar met spiegelglas.

Omschrijvingmr. Enorm Goedmr. Goed is Goedmr. Gewoon Goed
Prestaties
Vermogen1300 W1000 W800 W
Max. warmtebereik30 m220 m210 m2
Max. opp. temp.130°130°120°
Afmetingen
b x d x h149,5 x 59,5 x 3,5 cm119,5 x 59,5 x 3,5 cm89,5 x 59,5 x 3,5 cm
Gewicht13 kg10,1 kg7,8 kg
Elektrische aansluiting
Stroomsterkte5,6 A4,3 A3,5 A

De thermostaat ISD

Dankzij de unieke gepatenteerde thermostaat die door Maxxinno speciaal is ontwikkeld voor infrarood verwarming kan er in de ruimte een zeer stabiele en comfortabel temperatuur worden behaald. Dit is mogelijk dankzij de accumulerende werking van de infrarood verwarming in combinatie met de P.I.D. regeling die zich alleen in de thermostaat van Maxxinno bevind. Het is belangrijk altijd een thermostaat te gebruiken die speciaal is ontwikkeld voor infrarood panelen, omdat de werking van infrarood verwarming anders is dan bijvoorbeeld bij een CV installatie. Het iHeatpanel wordt altijd aangestuurd met de thermostaat in combinatie met een ontvanger (ISD1) van Maxxinno om de juiste werking te garanderen.