Voor elke ruimte een passende oplossing

Haal overal de warmte van de zon in huis met infraroodpanelen. Of het nu in de woonkamer is, de keuken, de badkamer, de slaapkamer, de speelkamer, de studeerkamer, het kantoor, de schuur of de aanbouw. Je krijgt direct warmte waar jij het nodig hebt. We helpen je graag om een keuze te maken in het formaat, kleur glas, kleur frame en vermogen, zodat jij er straks lekker warm bij zit. Als je het handig vindt, komen we ook de panelen bij je thuis ophangen. Dan heb je daar verder geen omkijken naar.

Er zijn 3 verschillende iHeatpanelen welke ieder in verschillende maten en vermogens zijn te leveren. De productie vindt plaats in Duitsland waarbij tijdens het proces het iHeatpanel volledig wordt getest. Op alle infrarood panelen geven wij 10 jaar garantie. Het veiligheidsglas en het aluminium frame is tegen meerprijs (op aanvraag) leverbaar in verschillende ral kleuren. De keuze in soort paneel, kleur, vermogen, formaat etc. is van invloed op de prijs. Tijdens een gratis adviesgesprek kijken we welke panelen het beste bij je situatie passen en kunnen we ook de prijs hierbij uitrekenen.


Innovatief

Een nieuwe manier van verwarmen, met lage investeringskosten en een lange levensduur.

2 gloeiend goed infraroodpanelen

Iheatpanel met frame

Iheatpanel met frame is geschikt voor montage aan het plafond. Je kunt het paneel eventueel aan de muur monteren, maar dan zal het rendement minder zijn en het energieverbruik iets hoger. Je kunt met één paneel 5-40m2 verwarmen, afhankelijk van het gekozen vermogen. De montage gebeurt door 2 massieve aluminium beugels aan het plafond te bevestigen, waar je vervolgens het paneel in vast kunt schroeven.

formaatvermogen
120 x 60 cm2000w, 1300w, 1000w
90 x 60 cm700w
60 x 60 cm500w
115 x 30 cm500w
Prijs vanaf: € 699,-


Iheatpanel met frame en spiegelglas

Iheatpanel met spiegelglas is geschikt voor montage aan de muur. Dit paneel wordt gebruikt voor in de badkamer, maar kan overal worden toegepast waar u een spiegel wenst. Je kunt met één paneel 5-20m2 verwarmen, afhankelijk van het gekozen vermogen. De montage gebeurt door 2 massieve aluminium beugels aan het plafond te bevestigen, waar je vervolgens het paneel in vast kunt schroeven.

formaatvermogen
120 x 60 cm1300w, 1000w
90 x 60 cm700w
60 x 60 cm500w
Prijs vanaf: € 799,-

Iheatpanel zonder frame

Iheatpanel zonder frame is geschikt voor montage aan de muur en is ook leverbaar met spiegelglas. Dit paneel wordt veel gebruikt voor toepassingen in kleinere ruimten zoals een studeerkamer, hal, of badkamer. Je kunt met één paneel 5-15m2 verwarmen, afhankelijk van het gekozen vermogen. Montage gebeurt door 2 aluminium rails te bevestigen aan de muur, waar je vervolgens het paneel op vast kunt schroeven.

formaatvermogen
120 x 60 cm1000w
90 x 60 cm700w
60 x 60 cm500w
Prijs vanaf: € 749,-

De thermostaat ISD

Dankzij de unieke gepatenteerde thermostaat die door Maxxinno speciaal is ontwikkeld voor infrarood verwarming kan er in de ruimte een zeer stabiele en comfortabel temperatuur worden behaald. Dit is mogelijk dankzij de accumulerende werking van de infrarood verwarming in combinatie met de P.I.D. regeling die zich alleen in de thermostaat van Maxxinno bevind. Het is belangrijk altijd een thermostaat te gebruiken die speciaal is ontwikkeld voor infrarood panelen, omdat de werking van infrarood verwarming anders is dan bijvoorbeeld bij een CV installatie. Het iHeatpanel wordt altijd aangestuurd met de thermostaat in combinatie met een ontvanger (ISD1) van Maxxinno om de juiste werking te garanderen.