Infraroodverwarming, hoe voelt dat nou?

Die oude radiator verwarmt de lucht in de kamer. Infraroodpanelen verwarmen alles wat er in de kamer aanwezig is: de bank, de tafel, de stoelen, de vloer, zelfs de mensen. Het voelt alsof de zon op je huid straalt. Deze ervaring kun je zelf opdoen in ons Gloeiend Goed Huis (uiteraard geheel vrijblijvend)!

Alle ruimtes in Het Gloeiend Goed Huis (hal, keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer en kantoor) worden verwarmd door middel van infraroodpanelen. De verschillende ruimtes in een woning hebben verschillende warmtevragen en ook de bewoners, wij dus, hebben in elke ruimte een andere warmtevraag. Waar je het behaaglijk warm wilt hebben hang je een paneel, bijvoorbeeld boven de zithoek. Waar je zelf warm wordt of waar je bijna nooit komt, zoals een zolderkamertje, hang je ‘m juist niet.

In Het Gloeiend Goed Huis geven wij een realistische weergave van infraroodverwarming. De woning is door opa en oma in de jaren ’70 gebouwd en er is sinds die tijd weinig veranderd: het is nog steeds een gezellig huis waar de zoutjes en blokjes kaas naast de sjoelbak op tafel staan.
Thuis bij opa en oma, dat warme gevoel bereik je ook heel goed gasloos en dus duurzaam.

Om een goede indruk te krijgen van infraroodverwarming ben je van harte welkom in ons Gloeiend Goed Huis. Kom naar de Betuwe om te voelen!

Wil je graag advies op maat tijdens dit bezoek? Dan hebben we informatie nodig over jouw woning, denk aan oppervlakte van de ruimte en isolatie. Ook je warmtevraag is belangrijk; waar wil jij de warmte graag voelen?